Gyülekezeti életünkről, 2020.03.19

Kedves Testvérek!

A Magyarországi Református Egyház Zsinatának Elnöksége március 16-án kiadott közleménye értelmében gyülekezetünkben sem lesznek belátható ideig alkalmak a koronavírus terjedésének akadályozása érdekében. Így nem tarthatunk sem hétközi együttléteket, sem vasárnapi istentiszteleteket.

Ezért a következőket szeretnénk javasolni és kérni:

Látogassuk gyakran a gyülekezeti honlapot, az szre.hu-t!

Fontos, hogy gyakran látogassuk a honlapunkat! Minden friss információt itt tudunk leggyorsabban közzé tenni.

Itt lesz elérhető online istentiszteletünk vasárnap 10 órakor. Első közvetítésünk március 22-én lesz.

Március 23-ától tervezünk napi áhítatokat megjelentetni. Innen lehet majd csatlakozni egyéb online közösségeinkhez is, melyekben ha szeretne részt venni, kérjük jelezze szándékával együtt e-mail elérhetőségét a szentendre@reformatus.hu címen

Figyeljünk egymásra!

Hívjuk fel rendszeresen testvéreinket! Beszélgessünk velük, Szentírást olvasni és imádkozni is lehet telefonon, vagy interneten keresztül, de ezt e-mailben és levélben is megtehetjük.

Kérjünk segítséget, ha úgy látjuk, hogy gyülekezeti tagunk bajban van, és azt is jelezzük, ha nekünk van segítségre szükségünk.

Amennyiben fel tudja ajánlani segítségét a közösség javára bármely módon, kérjük jelezze ezt. Ahogy azt is, ha a környezetében van valaki, aki olyan segítségre szorul, amit már nem tud egyedül megoldani.

Telefonon a +36 30 164 2229-es számon, vagy e-mailben a diakonia@szre.hu címen teheti ezt meg.

Imádkozzunk!

Rendszer szerint, minden nap, többször! Otthonainkban házi csendességet, imaalkalmat is tarthatunk. Online, vagy telefonon imaközösségben is lehetünk. Kérjük jelezzék nekünk imakéréseiket is az imakeres@szre.hu címen.

Ne felejtsünk el adakozni gyülekezetünk számára!

Kérjük, adományával támogassa gyülekezetünk szolgálatát! Az egyházközség minden költségét az egyháztagok adományaiból kell fedezze, működésünkre nem kapunk semmilyen más támogatást.

Amíg nincs közös istentiszteletünk a járvány idején, vasárnapi perselypénzét átutalással (11742087-20000679) is eljuttathatja hozzánk! Hálásan köszönjük a támogatást!

Az Úr áldjon és segítsen mindannyiunkat!

Dr. Harmathy András
lelkipásztor
Dr. Szalai Zsolt
gondnok

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.