Kedves Testvérek!

A világ nagyot lépett a digitális tér felé, és szeretnénk mi magunk is ebben a világban jelen lenni. Úgy tűnik, ez egy hosszú távú történet, és van benne jó is. Ezt a jót szeretnénk megragadni, és amit eddig kölcsöneszközökkel oldottunk meg – amiket ezúton is hálásan köszönünk a testvéreknek –, most szeretnénk megvásárolni. Körülbelül másfél millió forintra van szükségünk a beszerzésekre, köszönjük, ha erre adakoznak a testvérek.
Önmagukban ezekkel az eszközökkel semmire sem mennénk, mellettük természetesen Isten eszközeire, ránk emberekre is szükség van, ezért hívjuk a testvéreket is a technikusi szolgálók körébe.
Ennek a szolgálatnak fő feladata, hogy közvetítse és rögzítse az istentiszteleti alkalmaink hang- és képanyagát, biztosítsa ennek honlapunkra való felkerülését, összeállítsa és kivetítse az alkalmakon énekelt dalok szövegét, illetve beállítsa a hangtechnikát ezekre az alkalmakra. Keressük közösségünkben azokat, akik szeretnének részt venni ebben a szolgálatban. Kérjük, jelentkezzenek akár személyesen a lelkészi hivatalban, akár e-mailben  Kormos Marikánál.


Szentendre, 2020. december 25.

Dr. Szalai Zsolt            és                  Dr. Harmathy András
    gondnok                                                lelkipásztor

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.