„Megvan!!”

 Az első megdöbbenés, eufória után beszéltünk Nikolett Kocskovszkival, aki a gyűjtést szervezte. Azt mondta, hogy ő hamarosan átutalja az összegyűlt összeget és átküldi az utalások listáját. A felajánlások közben okafogyottá váltak és ott van ez a hatalmas összeg, amit nem tudunk arra fordítani, amire küldtétek, hiszen minden meglett. Ettől a helyzettől nagyon rosszul érezzük magunkat, nem tudnánk együtt élni a gondolattal, hogy anyagi előnye származzon apának ebből az egész történetből.

Szeretnénk mindenkinek visszautalni az összeget. Többen írtatok viszont, hogy nem kéritek. Itt állunk ebben a helyzetben, hogy mire fordíthatnánk, amit másra gyűjtöttetek. A pilisszentlászlói rendelőt most építik és adják át, annak a berendezésére, felszerelésére fordítanánk a megmaradó adományokat.

Ha valaki kéri, hogy utaljuk vissza, az kérem írjon emailt az almos+gyujtes@bartha.me címre, hogy valahogy tudjuk ezt kezelni. A visszautalásokhoz türelmeteket kérjük.

Újfent szeretném elmondani, hogy nagyon hálásak vagyunk mindenkinek, aki segített a keresésben, megosztotta a posztot, írt-hívott, támogatott. Kifejezetten köszönjük Kocskovszki Nikinek és Tálas Katának, akik az élére álltak ennek a gyűjtésnek, és legalább egy hete foglalkoznak ezzel éjjel nappal!

Köszönjük!”

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.