Regisztráció karácsonyi istentiszteleteinkre, 2020

Jöjjetek Krisztust dicsérni, bízó szívvel hozzá térni!” 328. dicséret

Kedves Testvérek!

Elérkeztünk az idei év karácsonyához, és ezt most a járványhelyzetre tekintettel kell megünnepelnünk. Nagyon jó, hogy van lehetőségünk személyes találkozásra is – még ha óvatosan, még ha a szabályok betartásával is, de találkozhatunk, jöhetünk a templomba!

Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy 300 körüli úrvacsorát osztunk ki ilyenkor. Hogy fog ez most megtörténni, ha csak 60-an lehetünk egyszerre a templomunkban? Presbitériumunkkal végiggondoltuk ezt, és arra jutottunk, hogy idén nem 3 hanem 6 istentiszteletet tartunk, melyekre regisztrálni kell azért, hogy mindenki eljöhessen, akinek szabad, és aki szeretne. Ha ezt nem tennénk, akkor csak találgatni tudnánk, hogy beférünk-e, vagy hogy nem vesszük-e el másoktól a helyet. Így viszont, aki regisztrál, az tudhatja, hogy biztosan befér majd, biztonságos körülmények között ünnepelhet, és élhet az úrvacsorával a testvéri közösségben.

Regisztrálni az alábbi időpontokra lehet. Amennyiben valamelyik alkalmunk megtelt, kérjük válasszon a többi lehetőségből.

december 25., péntek 8 óra – megtelt

december 25., péntek 10 óra – megtelt

december 26., szombat 8 óra – megtelt

december 26., szombat 10 óra – megtelt

december 27., vasárnap 8 óra

december 27., vasárnap 10 óra – megtelt

Boldog és igaz ünnepet kívánunk, áldást és békességet!

Dr. Harmathy András
lelkipásztor
Dr. Szalai Zsolt
gondnok

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.